Over Kimberlegal

Kimberley Mungra – Business CoacH

De online consultant voor Doeners, Denkers, Beslissers en Dromers!

Kimberley Mungra – Mijn verhaal

Mijn naam is Kimberley Mungra en ik ben de oprichtster van het bedrijf KimberLegal. Na het behalen van mijn bachelordiploma rechtsgeleerdheid heb ik mij gespecialiseerd met de universitaire masteropleiding Privaatrecht. Door mijn juridische achtergrond en jarenlange administratieve ervaring in het bedrijfsleven heb ik de nodige kennis en skills in huis om mensen te helpen en te begeleiden. Ik ben zelf een dromer en geloof in de dromen van anderen. Ik krijg voldoening uit het helpen van andere mensen hun doelen te bereiken. Omdat ik op eigen kracht mijn naam en carrière van de grond probeer te krijgen weet ik als geen ander hoe het is als je geen begeleiding krijgt of iemand hebt die je helpt met structuur en overzicht te bewaren op datgene wat je daadwerkelijk wilt gaan doen.

Vele mensen om mij heen hebben geweldige talenten, maar kunnen hun dromen niet verwezenlijken omdat ze gewoonweg niet weten waar ze moeten beginnen. Door mijn achtergrond, kennis en ervaring weet ik heel goed te analyseren waar iemands kracht zit en wat de te volgen stappen zijn om steeds dichterbij die droom te komen. Het maakt niet uit in welke branche je zit, de basics blijven hetzelfde. Ik kan mensen heel goed op weg helpen door ze de juiste vragen te stellen en te werken met realistische doelen- en actieplannen. Ik ben de stok achter de deur voor deze talentvolle mensen. De reden waarom men met mij wilt samenwerken is heel simpel: ‘Anders komt het er nooit van’.

‘A goal without a plan is just a wish’

Werk dat je niet doet omdat het moet, maar omdat je niets anders liever wilt. Zou dat niet geweldig zijn? KimberLegal is er om je te helpen werk te maken van je dromen. Binnen no time help ik je met het onderzoeken wat jij graag wilt en het maken en uitvoeren van een stappenplan. Dit doe ik door mijn klanten constant te motiveren en uit te dagen. Durf te dromen! Zolang men gemotiveerd is en ziet dat de kleine stappen die ze ondernemen echt naar iets toe leidt, gaat men vanzelf het grotere plaatje inzien en daar zit mijn kracht in. Heel vaak weet men exact wat ze willen bereiken en doen, maar weten ze gewoon niet hoe ze moeten beginnen. Benieuwd naar hoe ik jou dat nodige duwtje in de rug zal geven?

Vul dan nu het contactformulier in en je hebt binnen een week jouw eerste afspraak met KimberLegal.

Kwalificaties

Diploma’s en Certificaten

  • Master of Laws (LLM) Meester in de Rechten, Privaatrecht, Erasmus Universiteit;
  • Bachelor of Laws (LLB) Bachelor Nederlands Recht, Erasmus Universiteit;
  • SAE Music Business;
  • WFT Zorg;
  • Voor extra kennis en inzicht momenteel bezig met de studie schuldhulpverlening.

Ervaring

  • Jaren ervaring met financiele administratie bij grote bedrijven als Nationale Nederlanden, Menzis en het CAK;
  • Stage bij verschillende advocatenkantoren, o.a. Bousie advocaten, Houtappel advocaten.

Wat kan ik voor jou betekenen?

w

Consultancy

Bij KimberLegal kunnen zowel bedrijven als individuen terecht voor professioneel en deskundig advies. Dit kan variëren van persoonlijke loopbaanbegeleiding tot aan rebranding van bestaande producten en diensten binnen jouw bedrijf. Wellicht ben je toe aan een nieuwe naam voor jouw product? KimberLegal helpt je graag op weg. Ervaar je momenteel spanning of heb je onvoldoende uitdaging op je werk? Vraag dan nu advies bij KimberLegal.

Budgetcoaching

Ben je het overzicht kwijt en kun je wel wat hulp gebruiken met jouw financiële situatie? Indien je een zakelijke brief wenst te richten aan een bedrijf of deze juist wenst te beantwoorden, ben je bij KimberLegal aan het juiste adres. Heb je ondersteuning nodig bij het benaderen van instanties, voor bijvoorbeeld een betalingsregeling, zijn wij bereid met jou te bellen of een brief te schrijven naar de desbetreffende instanties. KimberLegal is er om jou te helpen weer controle te krijgen over je financiën. Aan de hand van praktische bespaartips en uitgebreide intake maken we samen een stappenplan voor een gezonde maar vooral zorgeloze financiële toekomst!

Juridisch advies

KimberLegal geeft praktisch juridisch advies over allerlei verschillende onderwerpen variërend van huurrecht, consumentenrecht tot aan contractenrecht. We fungeren ook als schakel (intermediair) tussen eventueel advocaten, deurwaarders, notarissen etc. Graag helpen we jou bij het vinden van de juiste deskundigen voor een optimale en kwalitatieve dienstverlening.

Vraag om een vrijblijvende offerte