fbpx

De online consultant voor Doeners, Denkers, Beslissers en Dromers

Bij Kimberlegal nemen we jouw dromen serieus en denken we met je mee! Of je nu een creatieve ondernemer bent of een independent artist die zijn weg probeert te vinden in de music business, bij ons ben je aan het juiste adres.

DE VOORDELEN VAN KIMBERLEGAL

Professioneel & Op maat

Een echte jurist die je voorziet van helder juridisch advies. Advies wat echt bij je past en is afgestemd op jouw behoeftes.

Betrouwbaar en betrokken

Bij KimberLegal is een hele informele sfeer en kun je gewoon lekker jezelf zijn. Jouw idee blijft jouw idee, hier teken ik zelfs voor.

Achtergrond & Ervaring

Naast een afgeronde Master Privaatrecht en cursus Music Business verdiept KimberLegal zich al jaren in de intellectuele eigendomsrechten van artiesten, producers en creatives.

Werkwijze

w
Stap 1
Intake

  • Tijdens de intake behandelen we in een kort telefoongesprek jouw aanvraag, wensen en verwachtingen. Naar aanleiding van ons gesprek plannen we een dag in voor een eenmalig fysiek of telefonisch adviesgesprek. Met dit advies kun je al aardig op weg, maar vaak blijft het hier niet bij.  
Z
STAP 2
Kies een dienst

  • Uit het eenmalig adviesgesprek is duidelijk geworden wat jouw behoeftes zijn en welke diensten daar het beste bij passen, dit kan variëren van bijvoorbeeld het schrijven van een ondernemingsplan tot aan het opstellen of controleren van een contract. Hier gaan we samen mee aan de slag en maken we heldere en duidelijke afspraken over. 
i
STAP 3
Oplevering

  • Per e-mail leveren wij de bij ons afgenomen product(en) of dienst(en). Na het opleveren van de dienst bellen wij je altijd nog even op om te kijken of er onduidelijkheden of vragen zijn. Ook wel ‘nazorg’ genoemd.  

ABONNEMENTEN

 

KimberLegal biedt naast haar eenmalige adviezen en losse diensten ook 3 soorten abonnementen. Dit is voor de creatives en ondernemers die weten dat ze vaker hulp en advies nodig gaan hebben. Die liever risico’s voorkomen dan genezen.

"Kimberley hielp mij met mijn onzekerheid en twijfels om die ene stap te nemen. Met zorg en geduld hielp ze mij tot het eind. Thank you, you’re my wonder woman."

- Stephanie Vlijter

"Vanaf begin af aan had ik een heel vertrouwelijk en warm gevoel bij Kimberley. Dit zorgde ervoor dat ik me helemaal open kon stellen over de huidige stand van zaken en waar ik graag met ons bedrijf stapsgewijs naartoe wil groeien. Met de geweldige inzichten, tools, tips & trucs van Kimberley hebben wij met FAF Sportmanagement een goede start kunnen maken. Echt een absolute aanrader voor een ieder die het verlangen heeft ondernemer te willen zijn."

- Brian Strang, FAF Sportmanagement

"Jouw hele approach heeft zo een indruk op mij gemaakt. De manier waarop je onze kennismakings brainstorm had voorbereid was voor mij doorslaggevend. Je hebt een hands on mentality en bent van het doen. Mijn Instagram ziet er nu geweldig uit door jouw inzicht en hulp. Precies wat ik nodig heb. Je geeft ook zoveel meer en je bent flexibel. Ik waardeer je. En ik voel aan mijn wateren dat wij samen nog heel veel mooie dingen gaan doen."

- Melany Esajas, Phunky Roots

Gratis adviesgesprek?

Plan hier een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in.

  

 

Werk jij al AVG-proof?

De nieuwe AVG kan je niet ontgaan zijn. Onlangs werden we allemaal nog plat gebombardeerd met e-mails en waarschuwingen voor het toepassen van de nieuwe AVG.  De AVG in het kort Er wordt van jou als ondernemer verwacht dat je transparant bent over...

Lees meer

Jongeren met schulden

Steeds meer jongeren hebben problematische schulden. Uit onderzoek van Nibud blijkt dat gemiddeld 37% van jongeren van 18 jaar en ouder momenteel een schuld heeft opgebouwd. Een op de vier jongeren heeft problemen met betalingsachterstanden. Wat...

Lees meer

BTW, weg ermee!

Is jouw omzet niet hoger dan € 20.000 per jaar? Dan kun je vanaf 1 januari 2020 misschien gebruikmaken van de nieuwe kleineondernemingsregeling (KOR). Daarmee kun je een vrijstelling krijgen van je btw-plicht. Deze nieuwe vrijstelling vervangt de...

Lees meer