Over KimberLegal

Mijn naam is Kimberley Mungra en ik ben de oprichtster van het bedrijf KimberLegal. Na het behalen van mijn bachelordiploma rechtsgeleerdheid heb ik mij gespecialiseerd met de universitaire masteropleiding Privaatrecht. Door mijn juridische achtergrond en jarenlange administratieve ervaring in het bedrijfsleven heb ik de nodige kennis en skills in huis om mensen te helpen en te begeleiden. Ik ben zelf een dromer en geloof in de dromen van anderen. Ik krijg voldoening uit het helpen van andere mensen hun doelen te bereiken. Omdat ik op eigen kracht mijn naam en carrière van de grond probeer te krijgen weet ik als geen ander hoe het is als je geen begeleiding krijgt of iemand hebt die je helpt met structuur en overzicht te bewaren op datgene wat je daadwerkelijk wilt gaan doen.

Vele mensen om mij heen hebben geweldige talenten, maar kunnen hun dromen niet verwezenlijken omdat ze gewoonweg niet weten waar ze moeten beginnen. Door mijn achtergrond, kennis en ervaring weet ik heel goed te analyseren waar iemands kracht zit en wat de te volgen stappen zijn om steeds dichterbij die droom te komen. Het maakt niet uit in welke branche je zit, de basics blijven hetzelfde. Ik kan mensen heel goed op weg helpen door ze de juiste vragen te stellen en te werken met realistische doelen- en actieplannen. Ik ben de stok achter de deur voor deze talentvolle mensen. De reden waarom ze met mij willen samenwerken is heel simpel: ‘Anders komt het er nooit van’.

Mijn Diensten

Juridisch advies

Het voorzien van basis juridisch advies en daarnaast fungeren als schakel tussen eventueel advocaten, deurwaarders en notarissen.

Begeleiding van startende ondernemers

Mensen met talent en de wil om een bedrijf te starten bied ik een 12 weken begeleidingspakket aan. Binnen 12 weken heeft u een goed beeld van wat u precies wilt doen.

w

Consultancy

Zowel bedrijven als individuen kunnen bij mij terecht voor professioneel, deskundig en op maat gemaakt advies.

Day Dream Demo

Je hoofd zit vol ideeën, maar het opschrijven of uitwerken van je plannen of idee vind je te veel gedoe. Laat dan een Day Dream Demo maken.

i

Administratieve ondersteuning

Assisteren bij het voeren van al uw zakelijke correspondentie. Krijg eindelijk overzicht in uw huishoudelijke en/of zakelijke administratie.

Screenen van contracten

Voor hen die contracten in handen krijgen, maar er geen raad mee weten of gewoon graag nadere uitleg willen omtrent de bepalingen in de overeenkomst.

Meer weten? Laat een bericht achter en ik neem z.s.m. contact met u op. 

Design door Wepje | KvK:72660481