Grip op Geld pakket

Zie meer

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je liever een stok achter de deur hebt en je iemand binnen handbereik wilt die je direct verder kan helpen, mochten er onverhoopt toch nieuwe schuldeisers op je pad komen. Voor klanten die wel wat extra begeleiding en coaching kunnen gebruiken op het gebied van hun financiën heeft KimberLegal het Grip op Geld Pakket. 

We merken namelijk dat vooral in het begin klanten het fijn vinden dat iemand ze maandelijks herinnert aan het tijdig betalen van de vaste lasten, dat iemand met je meedenkt en een support systeem heeft om te zorgen dat je niet in oude patronen valt.

Klanten die graag in aanmerking komen voor het Grip op Geld pakket dienen vooraf de eenmalige kosten voor de intake te betalen. Zodat nauwkeurig gekeken kan worden naar de financiële situatie en de afloscapaciteit berekend kan worden. 

Bij KimberLegal streven we naar een zo goed en zo transparant mogelijke dienstverlening. Daarom zijn we van mening dat klanten met te problematische hoge schulden of klanten met meer dan 20 schuldeisers niet binnen onze expertise vallen. Voor dit soort klanten verwijzen we graag naar het minnelijk- of wettelijk traject (WSNP) via de Gemeentelijke Kredietbanken. 

KimberLegal behoudt daarom ook na het afnemen van een betaalde intake het recht om klanten te weigeren voor haar dienstverlening.

Prijs: Het Grip op Geld Pakket kunt u al afnemen vanaf €37,50 per maand. Dit is alleen mogelijk bij eenmalige afname van de intake en een contract van minimaal 6 maanden, daarna maandelijks opzegbaar. Kies je meteen voor een jaarcontract dan ontvang je 1 maand gratis. 

  • Heb je niet meer dan 10 schuldeisers dan kom je in aanmerking voor het Grip op Geld Pakket van €37,50. 
  • Heb je tussen de 10 en 20 schuldeisers dan kun je alleen in aanmerking komen voor het Grip op Geld Pakket indien je €75,00 per maand kunt betalen. Dit omdat er dan vaak meer begeleiding gevergd wordt en er gewoonweg meer werkverschaffing is. 

Voor meer informatie vraag nu gratis een offerte aan.

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

"Kimberley hielp mij met mijn onzekerheid en twijfels om die ene stap te nemen. Met zorg en geduld hielp ze mij tot het eind. Thank you, you’re my wonder woman."

- Stephanie Vlijter

"Vanaf begin af aan had ik een heel vertrouwelijk en warm gevoel bij Kimberley. Dit zorgde ervoor dat ik me helemaal open kon stellen over de huidige stand van zaken en waar ik graag met ons bedrijf stapsgewijs naartoe wil groeien. Met de geweldige inzichten, tools, tips & trucs van Kimberley hebben wij met FAF Sportmanagement een goede start kunnen maken. Echt een absolute aanrader voor een ieder die het verlangen heeft ondernemer te willen zijn."

- Brian Strang, FAF Sportmanagement

"Jouw hele approach heeft zo een indruk op mij gemaakt. De manier waarop je onze kennismakings brainstorm had voorbereid was voor mij doorslaggevend. Je hebt een hands on mentality en bent van het doen. Mijn Instagram ziet er nu geweldig uit door jouw inzicht en hulp. Precies wat ik nodig heb. Je geeft ook zoveel meer en je bent flexibel. Ik waardeer je. En ik voel aan mijn wateren dat wij samen nog heel veel mooie dingen gaan doen."

- Melany Esajas, Phunky Roots

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

KimberLegal

VOLG ONS