Grip op Geld (intake)

Zie meer

Om weer grip op je geld te krijgen moeten we weten wat voor inkomsten en uitgaven je allemaal hebt. Je betaalt voor een overzichtelijk intakeformulier met alle maandelijkse inkomsten- en uitgaven. We berekenen aan de hand van de door jou ingevulde gegevens wat jouw afloscapaciteit is. Daarna geven we een eenmalig advies over de te volgen stappen en geven we je tips voor besparingen. Zodra jouw afloscapaciteit berekend is en alle regelingen zijn getroffen kun je in principe zelfstandig verder met het beheren van jouw administratie. Hou je gewoon aan het plan en een schuldenvrij leven komt steeds dichterbij.

Prijs: Eenmalige kosten van de intake en advies is €25,00. 

 Wil je dat we ook de brieven naar schuldeisers en instanties voor je maken zie dan de prijzen voor het schrijven van een zakelijke brief.

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

"Kimberley hielp mij met mijn onzekerheid en twijfels om die ene stap te nemen. Met zorg en geduld hielp ze mij tot het eind. Thank you, you’re my wonder woman."

- Stephanie Vlijter

"Vanaf begin af aan had ik een heel vertrouwelijk en warm gevoel bij Kimberley. Dit zorgde ervoor dat ik me helemaal open kon stellen over de huidige stand van zaken en waar ik graag met ons bedrijf stapsgewijs naartoe wil groeien. Met de geweldige inzichten, tools, tips & trucs van Kimberley hebben wij met FAF Sportmanagement een goede start kunnen maken. Echt een absolute aanrader voor een ieder die het verlangen heeft ondernemer te willen zijn."

- Brian Strang, FAF Sportmanagement

"Jouw hele approach heeft zo een indruk op mij gemaakt. De manier waarop je onze kennismakings brainstorm had voorbereid was voor mij doorslaggevend. Je hebt een hands on mentality en bent van het doen. Mijn Instagram ziet er nu geweldig uit door jouw inzicht en hulp. Precies wat ik nodig heb. Je geeft ook zoveel meer en je bent flexibel. Ik waardeer je. En ik voel aan mijn wateren dat wij samen nog heel veel mooie dingen gaan doen."

- Melany Esajas, Phunky Roots

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

KimberLegal

VOLG ONS