Workshops & Online cursussen

KimberLegal geeft zowel in kleine groepen als 1 op 1 The Power of Vision Workshop. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met jouw doelen en dromen. Door op een blanco vel al je toekomstdromen uit te tekenen, uit te knippen en uit te schrijven – en dit vervolgens op te plakken – ontvouwt zich recht voor je ogen alles wat je maar wenst in één oogopslag. En wanneer je het ineens zo helder uitgetekend voor je ziet, staan alle losse dromen in je brein ineens als een écht plan. Tijdens deze workshop neem ik je mee in het proces om actief en creatief met je doelen bezig te zijn.

The Level Up Artists Program is een online programma met alles wat je moet weten over de Music Business. Dit programma is gecreëerd om artiesten te empoweren. Na het volgen van deze 12 weekse online cursus heeft de artiest een goede basiskennis over de werking van intellectuele eigendomsrechten, waar ze allemaal op moeten letten bij het aangaan van contracten, hoe ze geld met hun muziek maken en alles wat ze moeten weten over de Music Business in het algemeen. Zodat ze zichzelf beter kunnen positioneren en beschermen in de entertainment wereld.

Ook zijn we bezig met het ontwikkelen van diverse online-programma’s, cursussen en masterclasses voor artiesten op gebied van de Music Business en intellectuele eigendom, maar ook voor startende ondernemers die heel graag hun eigen business willen starten. Zodra de ontwikkeling in een verder stadium is houden we je op de hoogte van het vernieuwde aanbod aan online cursussen.

Power of Vision Workshop

The Level up Artists Masterclass

The Level up Artists Program

The Level up Artists Program

"Kimberley hielp mij met mijn onzekerheid en twijfels om die ene stap te nemen. Met zorg en geduld hielp ze mij tot het eind. Thank you, you’re my wonder woman."

- Stephanie Vlijter

"Vanaf begin af aan had ik een heel vertrouwelijk en warm gevoel bij Kimberley. Dit zorgde ervoor dat ik me helemaal open kon stellen over de huidige stand van zaken en waar ik graag met ons bedrijf stapsgewijs naartoe wil groeien. Met de geweldige inzichten, tools, tips & trucs van Kimberley hebben wij met FAF Sportmanagement een goede start kunnen maken. Echt een absolute aanrader voor een ieder die het verlangen heeft ondernemer te willen zijn."

- Brian Strang, FAF Sportmanagement

"Jouw hele approach heeft zo een indruk op mij gemaakt. De manier waarop je onze kennismakings brainstorm had voorbereid was voor mij doorslaggevend. Je hebt een hands on mentality en bent van het doen. Mijn Instagram ziet er nu geweldig uit door jouw inzicht en hulp. Precies wat ik nodig heb. Je geeft ook zoveel meer en je bent flexibel. Ik waardeer je. En ik voel aan mijn wateren dat wij samen nog heel veel mooie dingen gaan doen."

- Melany Esajas, Phunky Roots

FAQ

 

Hoelang moet ik op een advies wachten?

Dat is afhankelijk van de omstandigheden van het geval. Bij elke zaak die we aannemen bespreken we met je hoelang het ongeveer zal duren voor je het advies van ons ontvangt. KimberLegal streeft er echter naar om je binnen 10 werkdagen van advies te kunnen voorzien.

Is KimberLegal een advocatenkantoor?

Nee, KimberLegal is geen advocatenkantoor, maar een juridisch adviesbureau. Eigenaresse Kimberley Mungra is een jurist en geen advocaat. En dat doet niet af aan de kwaliteit. Voor veel juridische geschillen is een advocaat namelijk niet verplicht om jouw belangen te kunnen behartigen.

Wanneer is KimberLegal bereikbaar?

Digitaal via de e-mail of het contactformulier is KimberLegal 24/7 bereikbaar. Zodra je het contactformulier hebt ingevuld en/of een e-mail hebt gestuurd streven we ernaar binnen 3 werkdagen contact met je op te nemen.

Wie kan allemaal terecht bij KimberLegal?

Iedereen, zowel particulier als zakelijk, die recht en advies zoekt is welkom bij KimberLegal. We discrimineren niemand op grond van ras, achtergrond of seksuele geaardheid. Wel kunnen we, in geval een zaak buiten onze expertise valt, jouw zaak weigeren. Dit is echter alleen omdat we je van de beste dienstverlening willen voorzien. En als we de kwaliteit niet kunnen garanderen verdoen we je tijd. Daar wordt niemand blij van! Uiteraard staan we altijd klaar om je eventueel verder te helpen in jouw zoektocht naar de juiste professional.

Hoelang duurt het voor iemand contact met mij opneemt?

We streven er naar om dezelfde dag, maar uiterlijk binnen 3 werkdagen contact met je op te nemen. Na het invullen van ons contactformulier nemen we z.s.m. contact met je op.

Kan KimberLegal mij met alle juridische vragen helpen?

We geven voornamelijk praktisch (juridisch) advies op gebied van contractenrecht, huurrecht en consumentenrecht. Advies waar je ook echt wat mee kan! Indien jouw verzoek of probleem buiten de specialisatie van KimberLegal valt, stellen we je hiervan direct op de hoogte en kunnen we je eventueel begeleiden met het zoeken naar de juiste specialist en je verder voorbereiden op wat je te wachten staat.

Kan ik een afspraak maken met KimberLegal?

Ja, graag zelfs! Vul nu het contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op voor het inplannen van een afspraak.

KimberLegal

VOLG ONS