Opstellen van Algemene voorwaarden en AVG Privacy statement

Zie meer

In de algemene voorwaarden leg je als ondernemer de regels vast die gelden bij de verkoop van jouw producten en/of diensten. Denk hierbij aan regels betreffende de betaling, garantie en levering. De algemene voorwaarden worden ook wel de ‘kleine lettertjes’ genoemd. Het hebben van algemene voorwaarden is niet wettelijk verplicht. Maar het is wel aan te raden om deze als ondernemer te laten opstellen. Als bedrijf of organisatie ben je verplicht te melden welke persoonsgegevens je verzamelt en voor welk doel. Ook moet je alle betrokkenen op hun rechten wijzen. Doe je dit niet, dan riskeer je een hoge boete.

Prijs: Eenmalig €250,00 voor op maat gemaakte Algemene Voorwaarden Nederladstalig  (Inclusief Juridisch advies gesprek). Eenmalig €250,00 voor het opstellen van een Privacy Statement Nederlandstalig  (Inclusief Juridisch advies gesprek).

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

"Kimberley hielp mij met mijn onzekerheid en twijfels om die ene stap te nemen. Met zorg en geduld hielp ze mij tot het eind. Thank you, you’re my wonder woman."

- Stephanie Vlijter

"Vanaf begin af aan had ik een heel vertrouwelijk en warm gevoel bij Kimberley. Dit zorgde ervoor dat ik me helemaal open kon stellen over de huidige stand van zaken en waar ik graag met ons bedrijf stapsgewijs naartoe wil groeien. Met de geweldige inzichten, tools, tips & trucs van Kimberley hebben wij met FAF Sportmanagement een goede start kunnen maken. Echt een absolute aanrader voor een ieder die het verlangen heeft ondernemer te willen zijn."

- Brian Strang, FAF Sportmanagement

"Jouw hele approach heeft zo een indruk op mij gemaakt. De manier waarop je onze kennismakings brainstorm had voorbereid was voor mij doorslaggevend. Je hebt een hands on mentality en bent van het doen. Mijn Instagram ziet er nu geweldig uit door jouw inzicht en hulp. Precies wat ik nodig heb. Je geeft ook zoveel meer en je bent flexibel. Ik waardeer je. En ik voel aan mijn wateren dat wij samen nog heel veel mooie dingen gaan doen."

- Melany Esajas, Phunky Roots

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

KimberLegal

VOLG ONS