Juridische begeleiding en onderhandeling

Zie meer

Bij het onderhandelen is het vooral belangrijk de belangen van partijen te achterhalen. Want als de belangen van partijen eenmaal bekend zijn wordt het makkelijker om overeenstemming te bereiken. Onderhandelen kan ook wel gezien worden als procederen zonder tussenkomst van een rechter. Want partijen proberen zelf tot een overeenkomst te komen. Al dan niet bijgestaan door een professioneel onderhandelaar. KimberLegal helpt bij het begeleiden van gesprekken en onderhandelingen met instanties en andere bedrijven. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten staan we voor je klaar.

Prijs: Voor particulieren die op kantoor langs willen komen, begeleiden we gesprekken voor €40,00 per uur. Voor zakelijke klanten €50,00 per uur bij KimberLegal op kantoor. Op afspraak bij jouw kantoor een tarief van €70,00 per uur met een verplichte afname van ten minste 2 uur.

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

"Kimberley hielp mij met mijn onzekerheid en twijfels om die ene stap te nemen. Met zorg en geduld hielp ze mij tot het eind. Thank you, you’re my wonder woman."

- Stephanie Vlijter

"Vanaf begin af aan had ik een heel vertrouwelijk en warm gevoel bij Kimberley. Dit zorgde ervoor dat ik me helemaal open kon stellen over de huidige stand van zaken en waar ik graag met ons bedrijf stapsgewijs naartoe wil groeien. Met de geweldige inzichten, tools, tips & trucs van Kimberley hebben wij met FAF Sportmanagement een goede start kunnen maken. Echt een absolute aanrader voor een ieder die het verlangen heeft ondernemer te willen zijn."

- Brian Strang, FAF Sportmanagement

"Jouw hele approach heeft zo een indruk op mij gemaakt. De manier waarop je onze kennismakings brainstorm had voorbereid was voor mij doorslaggevend. Je hebt een hands on mentality en bent van het doen. Mijn Instagram ziet er nu geweldig uit door jouw inzicht en hulp. Precies wat ik nodig heb. Je geeft ook zoveel meer en je bent flexibel. Ik waardeer je. En ik voel aan mijn wateren dat wij samen nog heel veel mooie dingen gaan doen."

- Melany Esajas, Phunky Roots

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

KimberLegal

VOLG ONS