Juridisch advies abonnement

Zie meer

I got your back

Basis abonnement voor ZZP’ers en starters ‘I got your back’ €79,95 exclusief BTW per maand bij aangaan van een jaarcontract. En €99,95 exclusief BTW per maand bij een contract voor 6 maanden.

 

 • Informele en snelle communicatie;
 • 1 keer per maand recht op een sessie van 45 minuten, telefonisch, videobellen of bij KimberLegal op kantoor;
 • Gratis screening en controle van al uw brieven, overeenkomsten, algemene voorwaarden en andere juridische documenten* 
 • Telefonisch en via de e-mail advies over (juridische) risico’s en vragen m.b.t. jouw business;
 • 10% korting op (uur)tarieven bij werkzaamheden buiten het abonnement (Bijvoorbeeld bij meer complexe kwesties);
 • Mogelijkheid van vaste prijsafspraken;
 • E-mail nieuwsbrief met juridische informatie, actuele wetswijzigingen, tips & tricks op gebied van Social Media, branding & digitale marketing;
 • Uitnodigingen voor workshops en korting voor leden;

I got your back +

Upgrade abonnement voor ZZP’ers en starters ‘I got your back +’ €109,95 exclusief BTW per maand bij aangaan van een jaarcontract. En €129,95 per maand bij een contract voor 6 maanden.

 

 • Informele en snelle communicatie;
 • 1 keer per maand recht op een sessie van 45 minuten, telefonisch, videobellen of bij KimberLegal op kantoor;
 • Gratis screening en controle van al uw brieven, overeenkomsten, algemene voorwaarden en andere juridische documenten* 
 • Telefonisch en via de e-mail advies over (juridische) risico’s m.b.t. jouw business;
 • 10% korting op (uur)tarieven bij werkzaamheden buiten het abonnement; Bijvoorbeeld bij meer complexe kwesties;
 • Mogelijkheid van vaste prijsafspraken;
 • E-mail nieuwsbrief met juridische informatie, actuele wetswijzigingen, tips & tricks op gebied van Social Media, branding & digitale marketing;
 • Uitnodigingen voor workshops en korting voor leden;
 • Gratis business scan van je onderneming**
 • Toegang tot gratis templates voor het bijhouden van o.a. wekelijkse en maandelijkse goals, bijhouden van je inkomsten- en uitgaven, Target boss etc. 
 • 1 keer per maand recht op sessie van 30 minuten voor advies op gebied van Social media en marketing, maandelijkse postplan.
* Maximaal 2 Nederlandstalige documenten per maand van elk 10 pagina’s waarop Nederlands recht van toepassing is en maximaal 1 Engelstalig document per maand van 15 pagina’s.Liever een losse dienst?

Eenmalig juridisch advies

Heb je een geschil of situatie waarbij je de hulp nodig hebt van een juridisch professional? Bij KimberLegal ben je aan het juiste adres. Eenmalig wordt de zaak doorgenomen, documenten ingezien en gecontroleerd en op basis daarvan wordt er schriftelijk een juridisch advies aan je gegeven. Alle correspondentie verloopt na telefonische intake digitaal via de email. Na het afgeven van ons advies bellen we je graag nog even op om te kijken of alles duidelijk voor je is. Tijdens dit gesprek kunnen we je eventueel nog het een en ander nader toelichten.

Prijs: Voor een intake, juridisch advies op schrift(digitaal verzonden) en het belmoment betaald u eenmalig €95,00. Wil je graag face to face afspreken onder genot van een kopje thee en jouw situatie persoonlijk toelichten kost dit €110,00 voor een uur.

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

"Kimberley hielp mij met mijn onzekerheid en twijfels om die ene stap te nemen. Met zorg en geduld hielp ze mij tot het eind. Thank you, you’re my wonder woman."

- Stephanie Vlijter

"Vanaf begin af aan had ik een heel vertrouwelijk en warm gevoel bij Kimberley. Dit zorgde ervoor dat ik me helemaal open kon stellen over de huidige stand van zaken en waar ik graag met ons bedrijf stapsgewijs naartoe wil groeien. Met de geweldige inzichten, tools, tips & trucs van Kimberley hebben wij met FAF Sportmanagement een goede start kunnen maken. Echt een absolute aanrader voor een ieder die het verlangen heeft ondernemer te willen zijn."

- Brian Strang, FAF Sportmanagement

"Jouw hele approach heeft zo een indruk op mij gemaakt. De manier waarop je onze kennismakings brainstorm had voorbereid was voor mij doorslaggevend. Je hebt een hands on mentality en bent van het doen. Mijn Instagram ziet er nu geweldig uit door jouw inzicht en hulp. Precies wat ik nodig heb. Je geeft ook zoveel meer en je bent flexibel. Ik waardeer je. En ik voel aan mijn wateren dat wij samen nog heel veel mooie dingen gaan doen."

- Melany Esajas, Phunky Roots

Gratis adviesgesprek?

Plan hier een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in.

 

 

Werk jij al AVG-proof?

De nieuwe AVG kan je niet ontgaan zijn. Onlangs werden we allemaal nog plat gebombardeerd met e-mails en waarschuwingen voor het toepassen van de nieuwe AVG.  De AVG in het kort Er wordt van jou als ondernemer verwacht dat je transparant bent over...

Lees meer

Jongeren met schulden

Steeds meer jongeren hebben problematische schulden. Uit onderzoek van Nibud blijkt dat gemiddeld 37% van jongeren van 18 jaar en ouder momenteel een schuld heeft opgebouwd. Een op de vier jongeren heeft problemen met betalingsachterstanden. Wat...

Lees meer

BTW, weg ermee!

Is jouw omzet niet hoger dan € 20.000 per jaar? Dan kun je vanaf 1 januari 2020 misschien gebruikmaken van de nieuwe kleineondernemingsregeling (KOR). Daarmee kun je een vrijstelling krijgen van je btw-plicht. Deze nieuwe vrijstelling vervangt de...

Lees meer