Juridisch advies abonnement

Zie meer

App & Bel

Meest gekozen abonnement voor ZZP’ers en starters ‘App & Bel’ voor €100,00 per maand.

 

 • Informele en snelle communicatie;
 • Legal sparringpartner binnen handbereik en erg nauw betrokken bij jouw bedrijfsvoering en/of artist development;
 • Tijdens kantooruren onbeperkt vragen stellen via de telefoon of WhatsApp;
 • Voorwaarden voor dit abonnement is dat ik verder niet in stukken, contracten, wetteksten, brieven etc. zal kijken;
 • 10% korting op (uur)tarieven bij werkzaamheden buiten het abonnement (Bijvoorbeeld bij het screenen van een contract of brief);

I got your back

Basis abonnement voor ZZP’ers en starters ‘I got your back’ €150,00 per maand bij afsluiting van een jaarcontract.

 

 • Informele en snelle communicatie;
 • 1 maandelijkse sessie van 45 minuten, telefonisch, videobellen of bij KimberLegal op kantoor*;
 • 1 call in de maand van 15 minuten;
 • Gratis screening en controle van al uw brieven, overeenkomsten, algemene voorwaarden en andere juridische documenten* 
 • Advies en begeleiding bij het opstellen en uitvoeren van een doelen- en actieplan;
 • Via whatsapp en e-mail advies over (juridische) risico’s en vragen m.b.t. Jouw business;
 • Hulp bij het uploaden en aanmelden van songs via BUMA stemra, Sena, Tunecore, Distrokid etc;
 • 10% korting op (uur)tarieven bij werkzaamheden buiten het abonnement (Bijvoorbeeld bij meer complexe kwesties);
 • Mogelijkheid van vaste prijsafspraken;

I got your back +

Upgrade abonnement voor ZZP’ers en starters ‘I got your back +’ voor €250,00 per maand bij het afsluiten van een jaarcontract.

 

 • Informele en snelle communicatie;
 • 1 keer per maand recht op een sessie van 45 minuten, telefonisch, videobellen of bij KimberLegal op kantoor;
 • Gratis screening en controle van al uw brieven, overeenkomsten, algemene voorwaarden en andere juridische documenten* 
 • Telefonisch en via de e-mail advies over (juridische) risico’s m.b.t. jouw business;
 • 10% korting op (uur)tarieven bij werkzaamheden buiten het abonnement; Bijvoorbeeld bij meer complexe kwesties;
 • Mogelijkheid van vaste prijsafspraken;
 • E-mail nieuwsbrief met juridische informatie, actuele wetswijzigingen, tips & tricks op gebied van Social Media, branding & digitale marketing;
 • Uitnodigingen voor workshops en korting voor leden;
 • Gratis business scan van je onderneming**
 • Toegang tot gratis templates voor het bijhouden van o.a. wekelijkse en maandelijkse goals, bijhouden van je inkomsten- en uitgaven, Target boss etc. 
 • 1 keer per maand recht op sessie van 30 minuten voor advies op gebied van Social media en marketing, maandelijkse postplan.
* Maximaal 2 Nederlandstalige documenten per maand van elk 10 pagina’s waarop Nederlands recht van toepassing is en maximaal 1 Engelstalig document per maand van 15 pagina’s.

[mollie-forms id=”211471″]

Liever een losse dienst?

Eenmalig juridisch advies

Heb je een geschil of situatie waarbij je de hulp nodig hebt van een juridisch professional? Bij KimberLegal ben je aan het juiste adres. Eenmalig wordt de zaak doorgenomen, documenten ingezien en gecontroleerd en op basis daarvan wordt er schriftelijk een juridisch advies aan je gegeven. Alle correspondentie verloopt na telefonische intake digitaal via de email. Na het afgeven van ons advies bellen we je graag nog even op om te kijken of alles duidelijk voor je is. Tijdens dit gesprek kunnen we je eventueel nog het een en ander nader toelichten.

Prijs: Voor een intake, juridisch advies op schrift(digitaal verzonden) en het belmoment betaald u eenmalig €101,00. Heb je dit met spoed nodig? Dan kost dit €170,00 voor een uur.

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

"Kimberley hielp mij met mijn onzekerheid en twijfels om die ene stap te nemen. Met zorg en geduld hielp ze mij tot het eind. Thank you, you’re my wonder woman."

- Stephanie Vlijter

"Vanaf begin af aan had ik een heel vertrouwelijk en warm gevoel bij Kimberley. Dit zorgde ervoor dat ik me helemaal open kon stellen over de huidige stand van zaken en waar ik graag met ons bedrijf stapsgewijs naartoe wil groeien. Met de geweldige inzichten, tools, tips & trucs van Kimberley hebben wij met FAF Sportmanagement een goede start kunnen maken. Echt een absolute aanrader voor een ieder die het verlangen heeft ondernemer te willen zijn."

- Brian Strang, FAF Sportmanagement

"Jouw hele approach heeft zo een indruk op mij gemaakt. De manier waarop je onze kennismakings brainstorm had voorbereid was voor mij doorslaggevend. Je hebt een hands on mentality en bent van het doen. Mijn Instagram ziet er nu geweldig uit door jouw inzicht en hulp. Precies wat ik nodig heb. Je geeft ook zoveel meer en je bent flexibel. Ik waardeer je. En ik voel aan mijn wateren dat wij samen nog heel veel mooie dingen gaan doen."

- Melany Esajas, Phunky Roots

FAQ

 

Hoelang moet ik op een advies wachten?

Dat is afhankelijk van de omstandigheden van het geval. Bij elke zaak die we aannemen bespreken we met je hoelang het ongeveer zal duren voor je het advies van ons ontvangt. KimberLegal streeft er echter naar om je binnen 10 werkdagen van advies te kunnen voorzien.

Is KimberLegal een advocatenkantoor?

Nee, KimberLegal is geen advocatenkantoor, maar een juridisch adviesbureau. Eigenaresse Kimberley Mungra is een jurist en geen advocaat. En dat doet niet af aan de kwaliteit. Voor veel juridische geschillen is een advocaat namelijk niet verplicht om jouw belangen te kunnen behartigen.

Wanneer is KimberLegal bereikbaar?

Digitaal via de e-mail of het contactformulier is KimberLegal 24/7 bereikbaar. Zodra je het contactformulier hebt ingevuld en/of een e-mail hebt gestuurd streven we ernaar binnen 3 werkdagen contact met je op te nemen.

Wie kan allemaal terecht bij KimberLegal?

Iedereen, zowel particulier als zakelijk, die recht en advies zoekt is welkom bij KimberLegal. We discrimineren niemand op grond van ras, achtergrond of seksuele geaardheid. Wel kunnen we, in geval een zaak buiten onze expertise valt, jouw zaak weigeren. Dit is echter alleen omdat we je van de beste dienstverlening willen voorzien. En als we de kwaliteit niet kunnen garanderen verdoen we je tijd. Daar wordt niemand blij van! Uiteraard staan we altijd klaar om je eventueel verder te helpen in jouw zoektocht naar de juiste professional.

Hoelang duurt het voor iemand contact met mij opneemt?

We streven er naar om dezelfde dag, maar uiterlijk binnen 3 werkdagen contact met je op te nemen. Na het invullen van ons contactformulier nemen we z.s.m. contact met je op.

Kan KimberLegal mij met alle juridische vragen helpen?

We geven voornamelijk praktisch (juridisch) advies op gebied van contractenrecht, huurrecht en consumentenrecht. Advies waar je ook echt wat mee kan! Indien jouw verzoek of probleem buiten de specialisatie van KimberLegal valt, stellen we je hiervan direct op de hoogte en kunnen we je eventueel begeleiden met het zoeken naar de juiste specialist en je verder voorbereiden op wat je te wachten staat.

Kan ik een afspraak maken met KimberLegal?

Ja, graag zelfs! Vul nu het contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op voor het inplannen van een afspraak.

KimberLegal

VOLG ONS