Bezwaarschrift opstellen

Zie meer

Ben je het niet eens met de beslissing van een instantie? Heb je een bezwaarschrift nodig? Natuurlijk kun je dit zelf opstellen aan de hand van een gratis voorbeeld, maar soms is het gewoon fijn dat een echte jurist dit voor jou doet. Dan weet je zeker dat je niks over het hoofd hebt gezien.

Eenmalig wordt je zaak doorgenomen, documenten ingezien en gecontroleerd en op basis daarvan wordt een bezwaarbrief voor je opgesteld. Alle correspondentie verloopt na telefonische intake digitaal via de email.

Prijs: Het schrijven van een bezwaarbrief kost €80,00 met een spoedtarief van €100,00. 

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

"Kimberley hielp mij met mijn onzekerheid en twijfels om die ene stap te nemen. Met zorg en geduld hielp ze mij tot het eind. Thank you, you’re my wonder woman."

- Stephanie Vlijter

"Vanaf begin af aan had ik een heel vertrouwelijk en warm gevoel bij Kimberley. Dit zorgde ervoor dat ik me helemaal open kon stellen over de huidige stand van zaken en waar ik graag met ons bedrijf stapsgewijs naartoe wil groeien. Met de geweldige inzichten, tools, tips & trucs van Kimberley hebben wij met FAF Sportmanagement een goede start kunnen maken. Echt een absolute aanrader voor een ieder die het verlangen heeft ondernemer te willen zijn."

- Brian Strang, FAF Sportmanagement

"Jouw hele approach heeft zo een indruk op mij gemaakt. De manier waarop je onze kennismakings brainstorm had voorbereid was voor mij doorslaggevend. Je hebt een hands on mentality en bent van het doen. Mijn Instagram ziet er nu geweldig uit door jouw inzicht en hulp. Precies wat ik nodig heb. Je geeft ook zoveel meer en je bent flexibel. Ik waardeer je. En ik voel aan mijn wateren dat wij samen nog heel veel mooie dingen gaan doen."

- Melany Esajas, Phunky Roots

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

KimberLegal

VOLG ONS