Pimp my CV

Zie meer

Vraag jij je weleens af waarom je nooit uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek? Kijk dan naar je CV. Vaak is de opbouw en vormgeving van je CV de boosdoener! Recruiters kijken slechts enkele seconden naar een CV, dus is het belangrijk om een goede indruk te maken. Bij KimberLegal kun je kiezen uit een stuk of 5 verschillende templates en aan de hand van jouw huidige cv en ingevulde vragenlijst pimpen we jouw CV. Als jouw CV eenmaal interesse heeft opgewekt bij een recruiter lezen ze eindelijk eens die mooie motivatiebrief.

Prijs: Voor het herschrijven, verwerken van jouw antwoorden uit de vragenlijst en vernieuwen van je CV vragen we €55,00 (inclusief kosten Template voor CV). 

Aanvullende dienst

Hulp bij het schrijven van een sollicitatiebrief:

Jouw ideale baan gevonden, maar het schrijven van een goede motivatie behoort niet tot een van jouw sterkste punten? KimberLegal helpt je met het opstellen van een goede persoonlijke motivatiebrief of corrigeert graag een al door jouw opgestelde brief. Nadat wij de door jouw ingevulde vragenlijst en cv hebben ontvangen gaan we voor je aan de slag. Ga je liever zelf aan de slag met een van onze kant- en klare sollicitatiebrieven? Neem dan een kijkje in de webshop en kies een van de brieven die het beste bij jouw vacature past.

Prijs: Voor een uitgebreide, op jouw persoonlijke situatie afgestemde sollicitatiebrief voor een vacature vragen we €40,00 per brief. (Voor de kant- en klare brieven betaal je €10,00 per brief.)

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

"Kimberley hielp mij met mijn onzekerheid en twijfels om die ene stap te nemen. Met zorg en geduld hielp ze mij tot het eind. Thank you, you’re my wonder woman."

- Stephanie Vlijter

"Vanaf begin af aan had ik een heel vertrouwelijk en warm gevoel bij Kimberley. Dit zorgde ervoor dat ik me helemaal open kon stellen over de huidige stand van zaken en waar ik graag met ons bedrijf stapsgewijs naartoe wil groeien. Met de geweldige inzichten, tools, tips & trucs van Kimberley hebben wij met FAF Sportmanagement een goede start kunnen maken. Echt een absolute aanrader voor een ieder die het verlangen heeft ondernemer te willen zijn."

- Brian Strang, FAF Sportmanagement

"Jouw hele approach heeft zo een indruk op mij gemaakt. De manier waarop je onze kennismakings brainstorm had voorbereid was voor mij doorslaggevend. Je hebt een hands on mentality en bent van het doen. Mijn Instagram ziet er nu geweldig uit door jouw inzicht en hulp. Precies wat ik nodig heb. Je geeft ook zoveel meer en je bent flexibel. Ik waardeer je. En ik voel aan mijn wateren dat wij samen nog heel veel mooie dingen gaan doen."

- Melany Esajas, Phunky Roots

Gratis adviesgesprek?

Plan hier een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek in.

  

 

Werk jij al AVG-proof?

De nieuwe AVG kan je niet ontgaan zijn. Onlangs werden we allemaal nog plat gebombardeerd met e-mails en waarschuwingen voor het toepassen van de nieuwe AVG.  De AVG in het kort Er wordt van jou als ondernemer verwacht dat je transparant bent over...

Lees meer

Jongeren met schulden

Steeds meer jongeren hebben problematische schulden. Uit onderzoek van Nibud blijkt dat gemiddeld 37% van jongeren van 18 jaar en ouder momenteel een schuld heeft opgebouwd. Een op de vier jongeren heeft problemen met betalingsachterstanden. Wat...

Lees meer

BTW, weg ermee!

Is jouw omzet niet hoger dan € 20.000 per jaar? Dan kun je vanaf 1 januari 2020 misschien gebruikmaken van de nieuwe kleineondernemingsregeling (KOR). Daarmee kun je een vrijstelling krijgen van je btw-plicht. Deze nieuwe vrijstelling vervangt de...

Lees meer