Goalgetter Pakket

Zie meer

Loopbaanbegeleiding op maat. Klanten worden begeleid in de zoektocht naar hun droombaan. Voor optimale begeleiding komt het neer op advies en begeleiding in 6 sessies verdeeld over 6 weken lang. Losse sessies zijn echter wel bespreekbaar. 

Wat krijg je ervoor terug?

Dit pakket betekent dat we 6 weken in totaal 12 uur met jou aan de slag gaan. Deze 12 uur zijn wekelijks als volgt opgedeeld:

  • Wekelijks 1 uur een face to face meeting of via videobellen;
  • Wekelijks 15 minuten telefonisch contact om te kijken hoe alles verloopt en hoe het met je gaat;
  • Wekelijks 45 minuten voor het nakijken van huiswerkopdrachten en het verrichten van onderzoek naar nieuwe vacatures of functies waar jouw interesse naar uitgaat.

Prijs: Het pakket heeft een waarde van €480,00. Betaal je het gehele traject in 1 keer krijg je het goalgetter pakket t.w.v. €480 voor de prijs van €360,00. Indien in 2 termijnen wordt betaald krijg je ook korting en is het i.p.v €240,00 per termijn dan €200,00 per termijn. Indien liever per sessie betaald wordt, is mijn standaard tarief €40,00 per uur/sessie.

Betaal je liever in termijnen? Neem dan contact met ons op.

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

"Kimberley hielp mij met mijn onzekerheid en twijfels om die ene stap te nemen. Met zorg en geduld hielp ze mij tot het eind. Thank you, you’re my wonder woman."

- Stephanie Vlijter

"Vanaf begin af aan had ik een heel vertrouwelijk en warm gevoel bij Kimberley. Dit zorgde ervoor dat ik me helemaal open kon stellen over de huidige stand van zaken en waar ik graag met ons bedrijf stapsgewijs naartoe wil groeien. Met de geweldige inzichten, tools, tips & trucs van Kimberley hebben wij met FAF Sportmanagement een goede start kunnen maken. Echt een absolute aanrader voor een ieder die het verlangen heeft ondernemer te willen zijn."

- Brian Strang, FAF Sportmanagement

"Jouw hele approach heeft zo een indruk op mij gemaakt. De manier waarop je onze kennismakings brainstorm had voorbereid was voor mij doorslaggevend. Je hebt een hands on mentality en bent van het doen. Mijn Instagram ziet er nu geweldig uit door jouw inzicht en hulp. Precies wat ik nodig heb. Je geeft ook zoveel meer en je bent flexibel. Ik waardeer je. En ik voel aan mijn wateren dat wij samen nog heel veel mooie dingen gaan doen."

- Melany Esajas, Phunky Roots

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

KimberLegal

VOLG ONS