Get up and Start pakket

Zie meer

Het Get Up and Start pakket is een 12 weken pakket voor mensen met ambitie om voor zichzelf te beginnen, mensen die heel graag een eigen bedrijf willen starten of pas begonnen zijn. Het pakket bestaat uit 1 op 1 consultancy/marketing advies gepaard met basis juridisch advies en begeleiding.

Bij KimberLegal bieden we mensen met talent en de wil om een bedrijf te starten een 12 weken begeleidingspakket. Omdat wij denken dat we binnen 12 weken een heel goed beeld kunnen krijgen van jouw sterke en minder sterke kwaliteiten en wat je precies wilt gaan doen.

Binnen 12 weken kunnen we concreet krijgen wat je aan de man wilt brengen(product/dienst), waar jouw bedrijf precies voor staat (branding), wie jouw klanten (doelgroep) zijn en wat belangrijk is om te weten (kennis) en te regelen voor jouw bedrijf. Denk aan nodige vergunningen, diploma’s en het registreren van jouw merknaam. Vul het contactformulier in en je bent alweer een stap dichterbij het verwezenlijken van jouw dromen.

Prijs: Het pakket heeft een waarde van €1440,00 maar kost momenteel maar €1299,00 Betalen in termijnen is ook mogelijk voor €324,95 per 4 weken. 

Wat krijg je ervoor terug?

Dit pakket betekent dat we per 4 weken 12 uur voor jouw bedrijf en wensen aan de slag gaan. Deze 12 uur zijn wekelijks als volgt opgedeeld: 

  • 1 keer per week hebben we een uur voor een meeting denk aan een brainstormsessie, vormen van je diensten, marktonderzoek, maken van een marketingplan, logo bedenken, opgedaan onderzoek bespreken en huiswerkopdrachten bespreken (dit kan via videobellen of bij mij op kantoor);
  • 1 keer per week een uur voor het uitwerken van de uitkomsten van ons contactmoment of ander onderzoek voor jouw project/wensen/juridische zaken;
  • 1 keer per week besteden we 45 minuten aan het opstellen van vragenlijsten/ nakijken van huiswerkopdrachten en het mailen van de gemaakte afspraken en voortgang;
  • 1 keer per week houden we een telefonisch contactmoment (max 15 minuten) gewoon om te kijken hoe het gaat en waar je eventueel tegenaan loopt;

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

"Kimberley hielp mij met mijn onzekerheid en twijfels om die ene stap te nemen. Met zorg en geduld hielp ze mij tot het eind. Thank you, you’re my wonder woman."

- Stephanie Vlijter

"Vanaf begin af aan had ik een heel vertrouwelijk en warm gevoel bij Kimberley. Dit zorgde ervoor dat ik me helemaal open kon stellen over de huidige stand van zaken en waar ik graag met ons bedrijf stapsgewijs naartoe wil groeien. Met de geweldige inzichten, tools, tips & trucs van Kimberley hebben wij met FAF Sportmanagement een goede start kunnen maken. Echt een absolute aanrader voor een ieder die het verlangen heeft ondernemer te willen zijn."

- Brian Strang, FAF Sportmanagement

"Jouw hele approach heeft zo een indruk op mij gemaakt. De manier waarop je onze kennismakings brainstorm had voorbereid was voor mij doorslaggevend. Je hebt een hands on mentality en bent van het doen. Mijn Instagram ziet er nu geweldig uit door jouw inzicht en hulp. Precies wat ik nodig heb. Je geeft ook zoveel meer en je bent flexibel. Ik waardeer je. En ik voel aan mijn wateren dat wij samen nog heel veel mooie dingen gaan doen."

- Melany Esajas, Phunky Roots

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

KimberLegal

VOLG ONS