Schrijven van ondernemingsplan

Zie meer

Heb je altijd al gedroomd van je eigen onderneming, eigen baas willen zijn en datgene doen waar jij echt gelukkig van wordt, maar weet je gewoon niet hoe je moet beginnen? Vraag dan nu onze dienst aan! Je hoofd zit vol ideeën, en je weet ongeveer wel wat je wilt gaan doen, maar het opschrijven of uitwerken van je plannen of idee vind je te veel rompslomp en gedoe laat dan nu door KimberLegal een ondernemingsplan laten schrijven. Dit kan je de juiste motivatie en ondersteuning geven om daadwerkelijk te beginnen aan jouw eigen onderneming

Prijs: Voor het laten schrijven van een ondernemingsplan geldt een vaste prijs van €795,00.

Wat krijg je ervoor terug?

Aan de hand van enkele standaardvragen maken we een beknopte versie van het ondernemingsplan met een slagingskans en advies. Dit geeft een realistische weergave voor de klant wat ervoor nodig is om zijn of haar dromen te verwezenlijken.

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

"Kimberley hielp mij met mijn onzekerheid en twijfels om die ene stap te nemen. Met zorg en geduld hielp ze mij tot het eind. Thank you, you’re my wonder woman."

- Stephanie Vlijter

"Vanaf begin af aan had ik een heel vertrouwelijk en warm gevoel bij Kimberley. Dit zorgde ervoor dat ik me helemaal open kon stellen over de huidige stand van zaken en waar ik graag met ons bedrijf stapsgewijs naartoe wil groeien. Met de geweldige inzichten, tools, tips & trucs van Kimberley hebben wij met FAF Sportmanagement een goede start kunnen maken. Echt een absolute aanrader voor een ieder die het verlangen heeft ondernemer te willen zijn."

- Brian Strang, FAF Sportmanagement

"Jouw hele approach heeft zo een indruk op mij gemaakt. De manier waarop je onze kennismakings brainstorm had voorbereid was voor mij doorslaggevend. Je hebt een hands on mentality en bent van het doen. Mijn Instagram ziet er nu geweldig uit door jouw inzicht en hulp. Precies wat ik nodig heb. Je geeft ook zoveel meer en je bent flexibel. Ik waardeer je. En ik voel aan mijn wateren dat wij samen nog heel veel mooie dingen gaan doen."

- Melany Esajas, Phunky Roots

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

KimberLegal

VOLG ONS