Copywriting

Zie meer

Elk bedrijf moet onderscheidend vermogen hebben. Het is belangrijk te weten waar je als ondernemer voor staat en wat jouw missie is. Want alleen dan kun je consistent zijn en consistentie is nu net wat je nodig hebt om jouw klanten te kunnen overtuigen. Overtuigen wordt ook wel de essentie van copywriting genoemd. In een korte tekst moet duidelijk naar voren komen wat je missie, visie en kernwaarden zijn en hoe jij met je klanten communiceert is misschien wel het allerbelangrijkste. 

KimberLegal kan je helpen bij het schrijven van heldere en duidelijke teksten die een consistente weerspiegeling zijn van jouw kernwaarden, missie en visie, zodat je bedrijf herkenbaar is en het onderscheidend vermogen alleen maar wordt vergroot.

Prijs: €0,04 per woord in het Nederlands (minimale afname van 500 woorden voor €20,00) en €0,07 per woord in het Engels (minimale afname van 500 woorden voor €35,00).

Vaste prijsafspraak per opdracht is bespreekbaar!

Voor meer informatie vraag nu gratis een offerte aan.

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

"Kimberley hielp mij met mijn onzekerheid en twijfels om die ene stap te nemen. Met zorg en geduld hielp ze mij tot het eind. Thank you, you’re my wonder woman."

- Stephanie Vlijter

"Vanaf begin af aan had ik een heel vertrouwelijk en warm gevoel bij Kimberley. Dit zorgde ervoor dat ik me helemaal open kon stellen over de huidige stand van zaken en waar ik graag met ons bedrijf stapsgewijs naartoe wil groeien. Met de geweldige inzichten, tools, tips & trucs van Kimberley hebben wij met FAF Sportmanagement een goede start kunnen maken. Echt een absolute aanrader voor een ieder die het verlangen heeft ondernemer te willen zijn."

- Brian Strang, FAF Sportmanagement

"Jouw hele approach heeft zo een indruk op mij gemaakt. De manier waarop je onze kennismakings brainstorm had voorbereid was voor mij doorslaggevend. Je hebt een hands on mentality en bent van het doen. Mijn Instagram ziet er nu geweldig uit door jouw inzicht en hulp. Precies wat ik nodig heb. Je geeft ook zoveel meer en je bent flexibel. Ik waardeer je. En ik voel aan mijn wateren dat wij samen nog heel veel mooie dingen gaan doen."

- Melany Esajas, Phunky Roots

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

KimberLegal

VOLG ONS