Consultancy / Marketing op maat

Zie meer

Bij KimberLegal bieden we ook losstaande consultancy advies voor startups en al langer bestaande ondernemers, denk aan brainstormsessies, het bedenken van een nieuwe naam of logo, nieuwe marketingstrategieën, promotiecampagnes, brand awareness, organiseren van evenementen etc. De losse consultancy/marketing op maat bestaat uit sessies van 1 uur.

Let op! Dit is niet voor coaching van artiesten. Voor 1:1 coaching van artiesten kun je gebruiken maken van de volgende abonnementen:

Prijs: Vast uurtarief van €100,00 per uur, per sessie bij minimale afname van 4 sessies, anders €150,00 per uur, per sessie.

Aanvullende dienst

PR, Social Media presence

Naast onze begeleiding en advies biedt KimberLegal een social media pakket aan. Het pakket bestaat uit het aanmaken van een facebook bedrijfspagina, instagram bedrijfsaccount, linkedin account. Zodat alles qua look and feel overal hetzelfde is en startende ondernemers makkelijk gevonden kunnen worden en brand awareness kunnen creëren online.

Prijs: Voor het aanmaken van alle social pagina’s kost het eenmalig €200,00.

Voor €75,00 per maand help ik 1 x per maand een postplan te maken voor instagram en help ik jouw facebook en linkedin up to date te houden.

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

"Kimberley hielp mij met mijn onzekerheid en twijfels om die ene stap te nemen. Met zorg en geduld hielp ze mij tot het eind. Thank you, you’re my wonder woman."

- Stephanie Vlijter

"Vanaf begin af aan had ik een heel vertrouwelijk en warm gevoel bij Kimberley. Dit zorgde ervoor dat ik me helemaal open kon stellen over de huidige stand van zaken en waar ik graag met ons bedrijf stapsgewijs naartoe wil groeien. Met de geweldige inzichten, tools, tips & trucs van Kimberley hebben wij met FAF Sportmanagement een goede start kunnen maken. Echt een absolute aanrader voor een ieder die het verlangen heeft ondernemer te willen zijn."

- Brian Strang, FAF Sportmanagement

"Jouw hele approach heeft zo een indruk op mij gemaakt. De manier waarop je onze kennismakings brainstorm had voorbereid was voor mij doorslaggevend. Je hebt een hands on mentality en bent van het doen. Mijn Instagram ziet er nu geweldig uit door jouw inzicht en hulp. Precies wat ik nodig heb. Je geeft ook zoveel meer en je bent flexibel. Ik waardeer je. En ik voel aan mijn wateren dat wij samen nog heel veel mooie dingen gaan doen."

- Melany Esajas, Phunky Roots

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

KimberLegal

VOLG ONS