Consultancy

Bij KimberLegal kunnen zowel bedrijven als individuen terecht voor professioneel en deskundig advies. Of je nu een creatieve ondernemer bent of een independent artist die zijn weg probeert te vinden in de music business ben je bij ons aan het juiste adres. We staan klaar om je te coachen en te begeleiden! Denk bijvoorbeeld aan het vormgeven van je social media & branding, uitwerken van een ondernemingsplan, het opstellen van een releaseplan voor je eigen nummers of het aanmelden van je songs bij BUMA-STEMRA. Alle belangrijke dingen waar jij je als ‘creative’ vaak niet zo graag mee bezighoudt of gewoonweg geen raad mee weet.

Get Up and Start pakket

i

Schrijven van ondernemingsplan

j

Copywriting

w

Consultancy op maat

U

Coaching & Advies abonnementen

Ondersteuning aanvraag subsidies

"Kimberley hielp mij met mijn onzekerheid en twijfels om die ene stap te nemen. Met zorg en geduld hielp ze mij tot het eind. Thank you, you’re my wonder woman."

- Stephanie Vlijter

"Vanaf begin af aan had ik een heel vertrouwelijk en warm gevoel bij Kimberley. Dit zorgde ervoor dat ik me helemaal open kon stellen over de huidige stand van zaken en waar ik graag met ons bedrijf stapsgewijs naartoe wil groeien. Met de geweldige inzichten, tools, tips & trucs van Kimberley hebben wij met FAF Sportmanagement een goede start kunnen maken. Echt een absolute aanrader voor een ieder die het verlangen heeft ondernemer te willen zijn."

- Brian Strang, FAF Sportmanagement

"Jouw hele approach heeft zo een indruk op mij gemaakt. De manier waarop je onze kennismakings brainstorm had voorbereid was voor mij doorslaggevend. Je hebt een hands on mentality en bent van het doen. Mijn Instagram ziet er nu geweldig uit door jouw inzicht en hulp. Precies wat ik nodig heb. Je geeft ook zoveel meer en je bent flexibel. Ik waardeer je. En ik voel aan mijn wateren dat wij samen nog heel veel mooie dingen gaan doen."

- Melany Esajas, Phunky Roots

FAQ

 

Hoelang moet ik op een advies wachten?

Dat is afhankelijk van de omstandigheden van het geval. Bij elke zaak die we aannemen bespreken we met je hoelang het ongeveer zal duren voor je het advies van ons ontvangt. KimberLegal streeft er echter naar om je binnen 10 werkdagen van advies te kunnen voorzien.

Is KimberLegal een advocatenkantoor?

Nee, KimberLegal is geen advocatenkantoor, maar een juridisch adviesbureau. Eigenaresse Kimberley Mungra is een jurist en geen advocaat. En dat doet niet af aan de kwaliteit. Voor veel juridische geschillen is een advocaat namelijk niet verplicht om jouw belangen te kunnen behartigen.

Wanneer is KimberLegal bereikbaar?

Digitaal via de e-mail of het contactformulier is KimberLegal 24/7 bereikbaar. Zodra je het contactformulier hebt ingevuld en/of een e-mail hebt gestuurd streven we ernaar binnen 3 werkdagen contact met je op te nemen.

Wie kan allemaal terecht bij KimberLegal?

Iedereen, zowel particulier als zakelijk, die recht en advies zoekt is welkom bij KimberLegal. We discrimineren niemand op grond van ras, achtergrond of seksuele geaardheid. Wel kunnen we, in geval een zaak buiten onze expertise valt, jouw zaak weigeren. Dit is echter alleen omdat we je van de beste dienstverlening willen voorzien. En als we de kwaliteit niet kunnen garanderen verdoen we je tijd. Daar wordt niemand blij van! Uiteraard staan we altijd klaar om je eventueel verder te helpen in jouw zoektocht naar de juiste professional.

Hoelang duurt het voor iemand contact met mij opneemt?

We streven er naar om dezelfde dag, maar uiterlijk binnen 3 werkdagen contact met je op te nemen. Na het invullen van ons contactformulier nemen we z.s.m. contact met je op.

Kan KimberLegal mij met alle juridische vragen helpen?

We geven voornamelijk praktisch (juridisch) advies op gebied van contractenrecht, huurrecht en consumentenrecht. Advies waar je ook echt wat mee kan! Indien jouw verzoek of probleem buiten de specialisatie van KimberLegal valt, stellen we je hiervan direct op de hoogte en kunnen we je eventueel begeleiden met het zoeken naar de juiste specialist en je verder voorbereiden op wat je te wachten staat.

Kan ik een afspraak maken met KimberLegal?

Ja, graag zelfs! Vul nu het contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op voor het inplannen van een afspraak.

KimberLegal

VOLG ONS